top of page

Nico kappert

Inkoop Advies & Support

De inkoopdiscipline en de daarbij horende onderhandelingen zijn een fascinerend spel. NICOtiation ondersteunt bij het in gesprek blijven met de tegenpartij, toe te werken naar een positief onderhandelingsresultaat en het uiteindelijke sluiten van de deal.


Bij veel bedrijven wordt jaarlijks een gesprek ingepland om samenwerking te evalueren en te intensiveren. Voor de verkopende partij de uitgelezen kans om de omzet / afzet en condities te verbeteren. Ook is dit hét moment om nieuwe producten te introduceren.

 

De inkopende partij zal deze gesprekken aangrijpen om juist een prijsverlaging te realiseren, de voorwaarden aan te scherpen of zijn promotionele budget te verruimen. Ben je je aan het voorbereiden voor de jaargesprekken en heb je behoefte aan een sparringpartner? NICOtiation is hierin je adviseur.

DSCF2495.png

Ook in de volgende situaties is NICOtiation jouw partner:
 

 • Gaat de onderhandeling stroef en verloopt deze niet volgens plan? NICOtiation helpt je graag weer op de rails.
   

 • Lukt het niet om de deal te maken, bijvoorbeeld omdat de tegenpartij steeds met nieuwe eisen komt? NICOtiation helpt je de deal te sluiten.
   

 • Kan jouw inkooporganisatie een frisse blik gebruiken op het inkoopproces? NICOtiation helpt te kijken naar nieuwe kansen.
   

 • Heeft jouw organisatie niet voldoende handvatten om een bijdrage te leveren aan rendementsdoelstellingen? Een standaard prijs- en conditiestelsel kan hierin een bijdrage leveren. NICOtiation ondersteunt je deze op te stellen.
   

 • Kan jouw huidige assortiment wel wat vernieuwing gebruiken, maar weet je niet goed waar te beginnen? NICOtation helpt je graag met een strategisch plan en de start van jouw innovatie.
   

 • Kunnen jouw medewerkers een onderhandelingstraining gebruiken of kunnen huidige technieken een opfrisbeurt gebruiken? NICOtiation geeft ook interne trainingen.
   

 • Ook voor (tijdelijke) ondersteuning op uw inkoopafdeling is NICOtiation de oplossing.

bottom of page